Нека Мис България стане Мис Свят!

32
Нека Мис България стане Мис Свят!

Помогнете й

Тази неделя,6-ти ноември, ще се състои финалът на конкурса „Мис Свят”. Той ще се проведе в Лондон, в зала Ърлс Корт. Финалът ще бъде излъчен директно от TV7, а началният час е 19:00.

Нашата представителка – Ваня Пенева, има реалния шанс да поведе във вота на публиката. Единственото, което трябва да направите, е да я подкрепите в онлайн гласуването на официалния сайт на конкурса.

Гласувайте за Ваня тук и тук

Мис България 2011 бе избрана в края на месец юни на специална церемония, на която сред 12 финалистки Ваня грабна титлата и спечели правото да замине за Лондон.

Финалът на конкурса Мис Свят е заключителният етап от съревнованието за избор на най-красивата жена в света. Точно 122 красавици от всички краища на земното кълбо се събраха преди две седмици в Лондон, за да докажат своите качества и да защитят титлите си на национални носителки на короната на красотата.Тази година се навършват 60 години от първия конкурс за красота, който се е провел на южния бряг на река Темза. Мис Свят 2011 се различава с няколко нови, но вълнуващи промени. Четири специализирани телевизонни екипа живеят с участниците през целия период на конкурса.

Преди обявяването на бъдещата кралица на красотата за тази година, част от журито ще разкрие своите фаворити и как е оценило участничките в надпреварата, а специален гост на церемонията е първата излъчена Мис Свят - Кики Хаакансон от Швеция.

Мис Свят е най-гледаното в света годишно телевизионно излъчване, което създава мост между държавите, изпратили своите претендетки, по начин който не е представен на нито едно подобно глобално събитие. Телевизионото шоу се гледа от над 1 милиард зрители от 168 страни в света.

Мис Свят ще представи Обединеното кралство, като водещата туристическа дестинация по време на подготовката за провеждането на Олимпийските игри в Лондон през 2012, пише woman.bg.

Последвайте ни и във Фейсбук.Добави коментар