Най-вредните митове за мъжете

41
Най-вредните митове за мъжете

Често те съсипват връзки

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно на отношенията в двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания:

Мит 1: Мъжът е готов да преспи с всяка относително привлекателна жена.

Разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само едрогърди блондинки и мечтаят за порнозвезди.

Това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с гърдите й. Затова е важно спътничката в живота да е надарена не само отпред, но и да има добър характер.Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп.

Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват "половинката си". Но всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. А на сутринта след бурна нощ, няма да си спомня дори какъв цвят са били гащичките й.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците.

Всъщност те се боят от тях. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друг. Освен това мъжете си имат свой стереотип - жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж. Добави коментар