Най-влиятелните гей двойки

1020
Най-влиятелните гей двойки

В света

Гей двойките може да са скандални, но и влиятелни. Вижте кои са най-известните гей двойки в света, представени от profit.bg:

Премиерът на Исландия и нейната съпругаДжоана Сигурдардотир е премиер на Исландия от февруари 2009 г. Тя е първата жена премиер на страната. Влезе в историята и като първия премиер в света, който си е признал гей наклонности. Нейната партньорка е журналистката и писателка Джонина Леосдотир. През 2002 г. гей браковете станаха законни в Исландия и двете сключиха брак.

Елън Дедженеръс и Порша де РосиВодещата на American Idol и актрисата Порша Де Роси са заедно от 2004 г. Дедженеръс е една от най-успешните ТВ водещи в САЩ. Сп. Форбс изчислява дохода й за последната година на 65 млн. долара.

Крис Хюс и Шон ЕлдриджКрис Хюс е един от съоснователите на Facebook. През 2008 г. той беше координатор на предизборната кампания на Барак Обама. Той и Шон Елдридж съобщиха, че са сгодени през януари тази година.

Елтън Джон и Дейвид ФърнишДейвид е режисьор и автор на колонки в сп. Interview и GQ. Елтън Джон е един от най-известните музиканти в света. Миналата година двамата осиновиха дете.

Синтия Никсън и Кристин МариномиСинтия Никсън е позната най-вече като Миранда от „Сексът и града". Преди да се запознае с Кристин Мариноми тя излизаше с мъже и никой не подозираше, че е лесбийка. През 2009 г. те обявиха, че са сгодени.

Джейн Линч и Лара ЕмбриАктрисата Джейн Линч е позната от много комедии, както и от ролята си на психотерапетвката на Чарли от „Двама мъже и половина". Тя е женена за д-р Лара Ембри - психиатъра, с която се запознала на конференция на лесбийките през 2009 г.

Том Форд и Ричард БъклиТом Форд е известен моден дизайнер, работил за Gucci. Той от години живее с бившия главен редактор на Vogue Ричард Бъкли.

Нийл Патрик и Дейвид БурктаНийл Патрик е известен от сериала „Как се запознах с майка ви" и се очаква тази година да получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд. През 2007 г. той и актьорът Дейвид Бурткта си признаха, че са двойка, а през 2009 г. обявиха, че са сгодени.Коментари

Коментар: 4

znaeh si che Neal e gei ... ima6e ne6to v nego :D

Коментар: 3

Не очаквах Нийл Патрик да е гей... ШОКИРАНА СЪМ.

Коментар: 2
Нийл Патрик и Дейвид Буркта

Otchaqh se za Нийл ... A e takyv sladur :|

Коментар: 1
Нийл Патрик и Дейвид Бурткта

Как може такива мъже да са гейове?


  • 1

Добави коментар