Най-възпитаните деца...

179
Най-възпитаните деца...

...са тези на Бекъм

Хайди Клум сподели пред медиите, че е възхитена от тримата синове на приятелката си Виктория Бекъм. Според нея това са най-милите, възпитани и учтиви деца, които някога е срещала.

Тя добави, че това се дължи на страхотното отношение и възпитание, което те получават от родителите си: „Виктория няма нужда от съвети за това как да бъде родител - тя се справя невероятно. Удивена съм от синовете й. Те са още малки, а са изключително възпитани. Никога не съм ги чувала да псуват, никога не съм ги виждала да се отнасят непочтително към родителите си или приятелите си", казва Хайди.

"Когато сме се засичали на детски рождени дни или партита всички с изумление слушат колко правилно говорят. Държанието им е безупречно и това се дължи на доброто възпитание, което са получили от Вики и Дейвид", посочва още Клум.

Тя споделя и мнението си, че момиченцето, което Бекъмови очакват, ще е най-добре облечената млада дама:

„Виктория е на върха на щастието, защото най-накрая ще има дъщеря. Това е сбъдната мечта за нея и съм сигурна, че с Дейвид ще се справят чудесно с отглеждането на момиченцето си. Това ще е най-добре облечената млада дама, имайки предвид стилните й родители" , пише hotnews.bg.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjeh'"(){}:/1zqjeh;9

Коментар: 2
Коментар: 1

1zqjeh'"(){}:/1zqjeh;9


  • 1

Добави коментар