Най-възмутително скъпите подаръци

175
Най-възмутително скъпите подаръци

На 2011 г.

Както всяка година, луксозният департамент на Neiman Marcus представи каталога си с разкошни коледни подаръци с кошмарни цени, които само шейхове, технологични магнати и Опра Уинфри може да си позволи. Трябва да се отбележи, че в сравнение с 2008 г., каталогът е доста по-скромен - чакаме рецесия все пак, пише profit.bg.

Ferrari за начинаещиКато за начало, да започнем с едно Ferrari (което можете да поръчате само по интернет) за 395 000 долара. Моделът, който ще се появи през 2012 г., е произведен в едва десет броя.

Библиотека за дететоМилиардерите могат да стимулират превръщането на децата си в умници не само със скъпи колежи, но и със собствена библиотека. „От пода до тавана и от стена до стена, всеки нюанс на тази стая ще отрази блестящия ви стил - от килимите, през предметите на изкуството и картини в красиви рамки, както и вашата интелектуална гледна точка", твърди продавачът. Цялото обзавеждане е на стойност 125 000 долара. В допълнение, можете да поръчате и 250 книги по избор от луксозното издание Assouline.

За жена, която има всичко ...... само още нещо - фонтан за танци. Фонтанът Bellagio има роботизирани дюзи, които ще разпръскват водни струи, докато тя танцува. Цената е 1 млн. долара. Е, сега тя наистина ще има всичко...

Срещу още 500 000 долара пък може да получи инструктор, с когото да премине обучение и в крайна сметка да дебютира пред големия фонтан пред хотел Bellagio в Лас Вегас.

Шейхове на къмпингНе знаем дали шейховете си падат по къмпинг, но в такъв случай за тях се предлага юрта за 75 000 долара с ръчно рисувани килими, кристални полилеи и ръкописи от 18 в.

Моторна лодка за негоКупете му една моторна лодка Hacker-Craft за 250 000 долара - предлагана екстра е, че когато той й избере име, то ще бъде написано със златни букви от едната страна на махагоновия 27-футов плавателен съд.

Пинг-понг за мазето на таткоНо само ако той е Бил Гейтс. Масата за пинг-понг за 45 000 долара със сигурност не е нещо, което ученик може да купи със спестени джобни. Тя е направена от дизайнера Том Бър и е изцяло от каучук.

Уикенд на село за всичкиКакво по- хубаво от един здравословен уикенд на село, сред природата? Особено ако за целта ще пътувате като цар, ще отседнете в хотел Риц и ще вечеряте вкусно и здравословно с меню, приготвено от световноизвестния готвач Дан Барбър. Цената на сделката с природата - 20 000 долара.

Комплект солници за домаПоне до следващия каталог на Neiman Marcus тази екстравагантна солница за 275 долара ще се смята за задължителна в трапезариите на парвенютата. След това може да се измисли нещо още по-малко с по-възмутителна цена.

Сешоар за 700 долара за тъщатаСпоред каталога сешоарът Icon Prive Hair има много бърза, гореща и йонизирана струя (последното е технически термин за бърза и гореща струя). Цена 700 долара.

Посетете и нашата Фейсбук страницаДобави коментар