Най-стилното дете

117
Най-стилното дете

Звездите се надпреварват как да обличат децата си

Кое е най-добре облеченото дете на знаменитости? Със сигурност, Сури Круз, смятат от компанията за бебешки подаръци My1stYears, съставили класацията. Петгодишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс победи конкуренцията в лицето на дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм Харпър Севън и синът им Бруклин. На четвърто място остана стилната дъщеря на Мадона Лурдес Леон. Вижте защо тези деца заслужиха челните си места.

Сури Круз

"Сури Круз има удивителен гардероб и за петгодишно дете носи прекрасни дрехи", смятат авторите на класацията. Заради нейния стил обаче майка й Кейти Холмс често е критикувана. Малката носи обувки с токчета, специално направени за нея, които ортопедите със сигурност не одобряват. Тя не излиза навън без грим, който си прави сама, което е малко прекалено за момиче на пет години, казват критиците на звездното семейство Круз.

Харпър Севън и Бруклин Бекъм

Няколкомесечната дъщеря на семейство Бекъм остана втора в класацията. Но и това е сериозно постижение, като се има предвид от колко малко време участва в битката. Дъщерята на Виктория Бекъм от първите си дни носи дизайнерски дрехи и как иначе? "И тримата й братя имат индивидуален вкус, Бекъм са много модерно семейство", отбелязват от My1stYears. Неслучайно Бруклин Бекъм заема третото място в класацията.

Лурдес Леон

Дъщерята на Мадона заема четвъртото място. Като тийнейджър тя задава тенденциите. "Няма съмнение, че тя е наследила част от много индивидуалния вкус на майка си", смятат организаторите на класацията.


"Въпреки че е хубаво да можеш да глезиш децата си от време на време, дизайнерските дрехи не са задължителни", припомнят все пак от My1stYears.Добави коментар