Най-стилните дами

121
Най-стилните дами

В политиката

Когато се говори за мода и стил, най-често обект на внимание са актрисите и моделите, докато дамите, близки до политиката, остават незаслужено забравени. А много от тях наистина имат стил, доказва profit.bg

Мишел ОбамаПървата дама на САЩ успя през целия мандат на съпруга си да не допусне нито един дизайнерски гаф. Любимият й дизайнер е индиецът Наим Кан, но тя не отказва и Ralph Lauren, Alexander McQueen, Tom Ford и Marc Jacobs.

Карла БруниПървата дама на Франция - бивш модел, е нормално да е на ти с модата. Тя е почитателка на Chanel и Christian Dior.

Соня ГандиВдовицата на Раджиф Ганди се облича скромно, но тази простота е само привидна. Gucci, Giorgio Armani и други гръмки имена се грижат за дискретния стил на лидерката на индийската управляваща партия.

Хина Рабани ХарТрудно могат да се изброят луксозните марки, присъстващи в тоалета на външния министър на Пакистан Хина Рабани Хар. На посещение в Индия тя носеше, например, чанта Hermes Birkin, слънчеви очила Roberto Cavalli, дрехи на Gucci и Juicy Couture.

Моза НасерВтората съпруга на емира на Катар никак не прилича на скромна източна жена със забулено лице. Истинска модна икона, тя се появява в дрехи на Hermes, Chanel, Louis Vuitton....

Нана Чудасама ШаинаДъщерята на кмета на Мумбай се изявява като дизайнер и носи собствената си линия. От световните марки предпочита Louis Vuitton.

Херцогиня КатринНовата херцогиня на Кеймбридж, доскоро просто Кейт Мидълтън, също се справя брилянтно с подбора на тоалети. Тя пък предичита Alexander McQueen, Mulberry и Chanel.Добави коментар