Най-скъпите козметични...

178
Най-скъпите козметични...

... глезотийки на звездите

Повечето знаменитости изглеждат перфектно, дори и в ежедневието, но това им коства не малко усилия и средства.

Няма и капка съмнение, че могат да си го позволят, но някои от тях стигат до крайности, пръскайки сериозни суми за една единствена процедура, като например

Мадона е вложила 50 000 паунда в антицелулитно устройство53-годишната кралица на попа не иска и няма да се остави на годините да се подпишат върху тялото й. Мадона категорично отказва да изглежда по-малко от перфектно и за целта не пести средства, пише woman.bg.

В случая певицата е доверила унищожението на целулита, освен на ежедневния спорт, така и на устройство срещу целулит, което струва 50 000 британски паунда.Става въпрос за машина с компресиран въздух и използването й е препоръчително за жени с добре развита мускулатура.

Риана пръска по 23 000 долара на седмица, за да поддържа косата сиПевицата има афинитет към бързата и рязка смяна на прически, което винаги ни изненадва приятно. И независимо колко смели решения взима, понякога нейната коса е впечатляваща.За поддръжката на косата си обаче Риана откъсва от банковата си сметка по средно 3000 долара на ден с включени в тях професионална грижа от стилист, както и продуктите за коса, които използва.

Мила Кунис е с лице за 7000 долараТайната на красивата актриса за перфектна кожа на лицето се крие в рубините и диамантите. Да, правилно прочетохте! Скъпоценните и невъобразимо скъпи камъни съдържат антиоксиданти и поддържат кожата в блестяща форма.

Мила Кунис се подложи на въпросната процедура преди наградите "Златен глобус", както и преди началото на европейското турне за премиерата на последния й филм Friends with Benefits.

Серена Уилямс си взима вана за 5000 долараТенесистката изглежда обича да се наслаждава на гореща вана, но само ако е с най-скъпата вода в света – Evian.Добави коментар