Най-скъпите и секси сутиени

176
Най-скъпите и секси сутиени

Става въпрос за милиони долари

Женската гръд е най-великото изобретение на природата: мъжете са готови да преместят планини, само и само да положат глава на гърдите на любимата жена; готови са да харчат милиони; готови са за дълго ухажване, само и само да се доберат до заветната гръд.

А кой разбира това по-добре от производителите на женско бельо? Първата компания, която превръща сутиена във фетиш и произведение на изкуството, е Victoria's Secret. Оттогава скъпоценните предмети на женското бельо присъстват по аукциони и търгове, а най-скъпите сред тях са:

108 600 долараИзработен изцяло от злато, този сутиен струва над 100 000 долара. Създаването му отнема 2000 часа ръчен труд, 630 г злато и 7.5 карата южноафрикански диаманти. Този сутиен бе представен на изложение за лукс в Пекин.

20 011 долараКомпанията BodyRock Sport е специализирана в производството на луксозни спортни дрехи за дами, включително и спортни сутиени. Ако решите да направите сутрешен крос с Eternal Love Bra обаче, е най-добре да си вземете телохранител. Цената му е 20 011 долара. Той е изработен със златни елементи и кристали Swarovski, ципът му също е от 18-каратово злато и е изработен като череп с елмазови очи.

1 млн. долараСтигаме до психологическия праг: 1 милион долара. Те са за сутиена Birmingham Estate and Jewelry Buyers, който също е златен и тежи 750 г злато. Диамантите по него обаче са с тегло 500 карата.

1.3 млн. долара2 500 диаманти и сапфир с тегло 5.4 карата блестят по суиена, изложен в търговски център в Цзинхуа, Чендзия.

1.89 млн. долараТе са за произведението на Korea's Golden Zone и бе показан на ревю в Сеул. Брилянтният сутиен в ориенталски стил перфектно обхваща формите и приляга към тялото, пише profit.bg.

12.5 млн. долараHeavenly Star Bra от Victoria's Secret влезе в Книгата на рекордите като най-скъпия сутиен в света. Той бе продаден за 12.2 млн. долара, но за компанията печалбата едва ли е над 1 млн. долара. Само камъните по него: розов сапфир, изумруди и диаманти, струват 10.6 млн. долара.Добави коментар