Най-скъпите годежни пръстени

434
Най-скъпите годежни пръстени

На чии пръсти блестят?

Какви годежни пръстени носят най-богатите и известни дами в света? International Business Times класира десетте най-скъпи годежни пръстени на знаменитости:

Парис ХилтънПреди време Парис Хилтън получи пръстен с 24-каратов диамант от тогавашния си годеник - гръцкия корабен наследник Парис Латсис. Стойността на пръстена се изчислява на 4.7 млн. долара. Любовта им обаче не трая дълго - двамата се разделиха само пет месеца, след като Парис сложи пръстена, пише profit.bg.

След него Парис Хилтън излизаше с друг наследник на корабен магнат - Ставрос Ниаркос Трети, след него с китариста на Good Charlottte Бенджи Мадън, след това с актьора Дъг Райнхард и бизнесмена Сай Уейтс. Богатството на семейство Латсис се оценява на общо 7.5 млрд. долара, а това на фамилията Хилтън на 2.4 млрд. долара.

Лиза ВандерпъмпТя е популярна от американското риалити шоу „Истинските отчаяни съпруги". Женена е от 29 години. Тя и съпругът й имат 26 ресторанта, включително един от най-луксозните в Бевърли Хилз - Villa Blanca. Вандерпъмп наскоро бе видяна с пръстен с 20-каратов диамант, който тя твърди, че е получила от съпруга си, след като са забогатели.

Мелания ТръмпСловенската манекенка Мелания се ожени за Доналд Тръмп през януари 2005 г. Преди това тя получи от него пръстен с диамант, около 14-16 карата. На сватбата Мелания носи рокля за 200 000 долара от Кристиан Диор.

Анна КурниковаЕнрике Иглесиас предложи на Анна Курникова с годежен пръстен за 6 млн. долара.

Клои КардашиянТя е сестра на американската риалити звезда Ким Кардашиян. Клои е радио водеща и модел. Тя е съпруга на Ламар Одом, играч на Los Angeles Lakers. Той й предложил брак с пръстен за 850 000 долара.

БионсеРапърът Джей Зи подари на Бионсе пръстен с 18-каратов камък на стойност 5 млн. долара. Той й подарил и имитация, която да носи на сцената.

Ким КардашиянКим получи пръстен с 20.5-каратов диамант от гаджето си играчът на New Jersey Nets Крис Хъмфрис. Счита се, че пръстенът струва 2 млн. долара.

Хилари ДъфХилари е получила пръстен с 14-каратов диамант от канадския хокеист Майк Комайър през 2007 г. Пръстенът е струвал около 1 млн. долара. Двамата се ожениха през 2010 г.

Марая КериРапърът Ник Канън е предложил на Марая Кери с пръстен за 2.5 млн. долара. Двамата се ожениха на 30 април 2008 г.

Джанет ДжексънПрез 2004 г. сестрата на Майкъл Джексън получи пръстен с 20-каратов диамант от продуцента Джърмейн Дюпри. Те се разделиха през 2009 г.Добави коментар