Най-щастливата бременна

118
Най-щастливата бременна

Коя е тя?

"Винаги съм смятала, че ще имма бебе на 30 години", заяви само преди месец във вечерното шоу на Пиърс Морган звездата на поп сцената Бионсе. И ето - днес тя е най-коментираната бременна в света - новината, че чака дете стана причина за поставянето на нов рекорд в Twitter.

Уебсайтът на социалната мрежа регистрира 8 868 туита в секунда по време на представянето на певицата на MTV Video Music Awards на 27 август вечерта. Бъдещата майка избра да съобщи за бременността си на сцената - тя показа коремчето на почитателите си с думите: ""Искам да почувствате любовта, която расте вътре в мен."Близки приятели на звездната двойка разкриха през медиите, че Бионсе е в четвъртия месец. Със съпруга й, рапъра Джей Зи, очакват раждането на детето си през януари следващата година. Двамата нямали намерение да обявяват новината, но решили, че са прекалено щастливи, за да не го споделят със света.

Хората от обкръжението им твърдят, че бъдещите родители все още не знаят пола на бебето. Но пък казват и че са доста потайни относно детето. От суеверие не са съобщили за бременността на Бионсе почти на никого, докато звездата не е влязла в четвъртия месец.Джей Зи и Бионсе през април отбелязаха третата годишнина от сватбата си. Рапърът изненада певицата с пътуване до Бахамите, където вилата на двойката е била заредена с любимите им бели цветя и шампанско, а съпругът е организирал романтични вечери с морска храна на плажа.

Когато й предложи брак, рапърът подари на любимата си пръстен за 5 млн. долара, а също и имитация, която да носи на сцената.Добави коментар