Най-сексапилният жив мъж

202
Най-сексапилният жив мъж

Едни сини очи и чаровна усмивка

Брадли Купър е най-сексапилният жив мъж за 2011 година! Официално това е мнението на сп. "Пийпъл”, а неофициално – това е мнението на милиони жени по света, които въздишат по сините очи и чаровната усмивка на актьора... и по таланта, разбира се.

"Мисля, че е много готино, че мъж, който не прилича на модел, може да си спечели тази титла”, коментира "най-сексапилният”. "Смятам, че изглеждам прилично. Понякога мога да изглеждам страхотно, а друг път ужасяващо", допълва за себе си звездата от "Последният (и "поредният”) ергенски запой”.

Каква е била първата мисъл на красавеца, когато научил за отличието? "Първото нещо, което си помислих, беше, че майка ми ще бъде много щастлива”, казва Купър, цитиран от bTV.

Аааааххх! И мил бил... Всъщност, актьорът не крие, че е много близък с майка си и особено след смъртта на баща му през януари тази година.Е, идва ред на логичния въпрос: свободно ли е сърцето (за леглото не става дума) на най-сексапилния мъж? Да! Актьорът се определя като "необвързан 36-годишен мъж”, въпреки спекулациите от последните седмици, че се среща с Дженифър Лопес... а преди нея с кого ли не.

Всъщност - откакто се раздели с Рене Залуегър, ако вярвате на жълтите издания, актьорът е бил интимен с голяма част от най-сексапилните си колежки. "Ако си необвързан мъж и работиш в този бизнес, те провъзгласяват за играч. Но аз не мисля, че съм такъв”, казва Купър.

Сред най-сексапилните живи мъже "Пийпъл” нарежда и доста колеги на Брадли Купър – Райън Гослинг, Лиан Хемсуърт, Джъстин Теру, Крис Еванс и др.

Специалният брой на сп. "Пийпъл", посветен на "Най-сексапилният жив мъж”, излиза всяка година от 1985 г. насам. Заглавието на регулярния брой се появило случайно по време на планьорка, на която в редакцията обсъждали материал за Мел Гибсън. Тогава една от редакторите възкликнала: "О, Боже мой, той е най-сексапилният жив мъж!"И така досега... Мел Гибсън спечелил през 1985 г., а оттогава до днес красавците на Холивуд се изреждат да печелят титлата, като Ричард Гиър, Джони Деп, Джордж Клуни и Брад Пит са били "коронясвани" по два пъти. Миналата година най-сексапилният жив мъж беше Райън Рейнълдс.

Последвайте ни и във Фейсбук.Добави коментар