Най-сексапилните дрехи

246
Най-сексапилните дрехи

И най-отблъскващото облекло

Малката черна рокля наистина е най-сексапилното облекло, което една жена може да носи, а комбинезонът е най-неподходящ за романтична среща, установи британско допитване.

Над половината от мъжете - 52 на сто, и 76% от жените смятат, че обикновената дреха е най-очарователна. И двата пола са съгласни, че червената рокля е следващата най-привлекателна дреха в женския гардероб, следвана от черната пола.



Мъжете са най-сексапилни в черен костюм, като 45 на сто от дамите признават, че не могат да им устоят, показва изследването на Британската сърдечна фондация. Жените харесват още черни панталони и черни ризи.

Комбинезонът е определен за най-отблъскващата дамска дреха за романтична среща от 39 на сто от мъжете. Те не харесват също животински принтове и изкуствена кожа, показва изследването.



Мъжете трябва да избягват потници, комбинезони, хавайски ризи и футболни фланелки, ако искат да впечатлят дамата на романтична среща. 64% от представителките на нежния пол смятат потниците за най-отблъскващо облекло за среща.

61 на сто от мъжете смятат, че червеното бельо е признак, че жената е „секси и уверена”. Следват черното и лилавото бельо. Но жените най-често си губят ума по мъже с черно бельо. 58% от жените носят предизвикателно червено бельо, за да се чувстват сексапилни, а 26 на сто подсилват усещането с червено червило, посочва Дарик.



„Нашето изследване показва, че понякога простите неща в живота са най-добри. Малката черна рокля кара жените да се чувстват секси, а мъжете са съгласни, че дамите изглеждат страхотно с нея. Черният цвят е печеливш и за мъжете, тъй като жените се обръщат след мъж в черен костюм, който го прави да изглежда умен, силен и професионалист”, заяви представителката на фондацията Поли Шут.



Коментари

Коментар: 1

mnogo tochno kazano


  • 1

Добави коментар