Най-популярните пълнички модели

1478
Най-популярните пълнички модели

Така наречените „плюс сайз“ модели са манекенки с по-високо тегло от обикновено

Така наречените „плюс сайз“ модели стават все по-популярни. Това са манекенки на дрехи за по-пълни дами. Те набират популярност и като алтернатива на прекалено слабите (според някои) модели от традиционните модни ревюта.

Самите модели обичат да се рекламират като „по-здравословната“ алтернатива на женското тяло. Това обаче е доста спортно. Велвет Д'Амур, например, е висока 1.76 м, а тежи 124 кг, което не е никак здравословно.

Вижте кои са 10-те най-известни „плюс сайз“ модели в момента:

10. Велвет д'Амур

Тя е французойка. Участвала е в ревюта на Жан Пол Готие. Висока е 1.76 м. Тежи 124 кг. Тя има списание и често защитава жените с по-пищни форми, като критикува „кльощавите“ модели.

9. Кандис Хъфин

Тя е на 27 години. Появи се гола на корицата на списание S Moda.

8. Тес Манстър

Тя има популярен блог The Plus Size Life, където пише за мода и се снима с различни тоалети, в това число бански костюми.

7. Ашли Греъм

Тя е от Небраска, известна е с това, че е модел на бельо за Lane Bryant – марка за жени с наднормено тегло. Била е на кориците на Latina и Vogue. Участвала е в шоуто на Джей Лено и в реклами на Levi’s.

6. Тара Лин

Била е корицата на френското списание Elle, където бе поместена статия за нея.

5. Робин Лоули

Била е на корицата на много модни списания като Vogue Italia, Elle France, Marie Claire и др. През 2012 г. тя подписа договор с Ralph Lauren. Счита се, че Лоули е супермодел сред плюс сайз моделите.

4. Джъстин Легол

През май 2013 година тя беше на корицата на Elle Quebec. Тя е на 26 години носи размер 14.

3. Кристъл Рен

Преди да стане плюс сайз модел тя е била „истински“ модел, но е прекъснала, защото й писнало да гладува постоянно. Тя е на 27 години, родом е от Маями.

2. Сафи Карина

Тя е от Великобритания и започва проект за школа за манекенки Curve Project London. Тя е на 27 години. Била е модел за традиционната мода, но след като бе успявала да поддържа теглото си и преминала от размер 8 на размер 10, се прехвърлила при плюс сайз моделите.

1. Джени Рунк

Тя е модел за банските костюми на H&M, което е голям пробив за плюс сайз модел. Джени е на 24 години и работи за Ford Models. Коментари

Коментар: 1

Е, тия последните 2-3 са си екстра, ама първите са като за мис макси шоу


  • 1

Добави коментар