Най-печелившите модели

90
Най-печелившите модели

Десетте момичета са заработили общо 112 млн. долара

Икономическото възстановяване се отразява положително на най-добре печелищите модели в света, пише сп. Forbes.

Потребителите отново внимателно започват да харчат средства за луксозни стоки, а 10-те най-добре печелещи модела в света са заработили общо 112 млн. долара за 12-те месеца до май. Сумата нараства с 30%, в сравнение с изкараните от челната десетка 86.5 млн. долара година по-рано.

По-голям част от ръста се дължи на челната тройка - Жизел Бюндхен, Хайди Клум и Кейт Мос. Триото успява да се транформира от супер модели в бизнес магнати, слизайки от модния подиум и влизайки в ролята на дизайнери, предприемачи и икони на поп културата.

Ето и кои са най-добре печелещите модели в света през последните 12 месеца, представени от profit.bg:

Жизел Бюндхен - 45 млн. долараНа 30-годишна възраст Бюндхен е несравнима сила в модната индустрия.

Хайди Клум - 20 млн. долараКлум продължава трансформацията си от супермодел в бизнес магнат. През есента тя приключи 13-годишната си кариера като модел на Victoria's Secret, но доходите й скачат до 20 млн. долара благодарение на ТВ проекти, модни линии и рекламни договори с известни марки.

Кейт Мос - 13.5 млн. долараКейт Мос е двойната заплаха за модния свят, успявайки да си осгури както договори за моделство, така и за дизайн. Мос е спечелила 14 млн. долара през последната година, благодарение до голяма степен и на изгодната си дизайнерска сделка с британската верига TopShop.

Адриана Лима - 8 млн. долараЛима продължава да заема водещо място в каталозите и при ревютата на Victoria's Secret.

Алесандра Амброзио - 5 млн. долараДруг бразилски ангел на Victoria's Secret, който доминира в света на моделите.

Дария Вербови - 4.5 млн. долараВербови е спечелила 4.5 млн. от май 2010 г. насам, като сериозна част от сумата се дължи на договора й с компанията за парфюми и грим Lancôme Paris.

Лара Стоун - 4.5 млн. долараЛара Стоун набира скорост в света на висшата мода през последните няколко години и вече започва да извлича ползите от това, влизайки за първи път в класацията на десетте най-добре печелещи модели с 4.5 млн. долара за последната година.

Каролин Мърфи - 4.3 млн. долараМърфи е заработила 4.3 млн. долара през последната година, сключвайки голям рекламен договор с Estée Lauder. Участва и в нови рекламни компании на Iceberg, Fashion Island и Peek & Cloppenburg.

Наталия Водянова - 4 млн. долараРуският модел и майка на три деца продължава да участва в лъскавите реклами на бельо на компанията Etam.

Кендис Суонапул - 2 млн. долара22-годишната южноафриканска красавица за първи път попада в челната десетка, след като набра популярност като един от най-новите ангели на Victoria's Secret.Коментари

Коментар: 1
Вашия сайт тук

Абе то тук само две стават за лют ебан! Останалите ако ще искат да ги еба да идват с две шишета мастика!

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


  • 1

Добави коментар