Най-непривлекателните звезди

255
Най-непривлекателните звезди

На 2011 г.

Класацията на най-непривлекателнитe популярни дами на годината е направена от читателите на AskMen.com.

Според тях има жени в публичното пространство, които, въпреки усилията си да изглеждат „зашеметяващо”, не могат да спечелят мъжките фантазии.

Вижте ги отзад напред, представени от woman.bg.

Номер 4 - Ke$ha

Оказва се, че в очите на голяма част от мъжете ексцентричната певица няма нищо общо с представата за секси мацка.И понеже не отричат някои нейни попадения в музиката, те предпочитат да я слушат, отколкото да я виждат по телевизията.

Ke$ha често е причислявана към изпълнителки от породата на Лейди Гага заради изумителните решения, които взима относно визията си, но, за разлика от Майката Чудовище, тя не успява да плени публиката дори с капка женственост.Номер 3 – Майли Сайръс

Сладникавата актриса и певица успя да плени сърцата на милиони хлапета и тийнейджъри по света. Но това взе да писва на младата фурия, и най-вече на жадните за пари и сензация нейни продуценти, и започна голямото създаване на новия секси имидж на Майли.От нежно и весело момиче тя се превърна в нахакана и разголена мадама.

Въпреки рязката трансформация обаче, мъжете така и не успяха да възприемат пресиления имидж на поп звездата. Майли Сайръс попада в клакацията на едни от най-неатрактивните жени в шоубизнеса.Номер 2 – Клои Кардашиян

Заслужено или не, Клои винаги е била Грозното пате сред сестрите Кардашиян. Дори собствената й майка не й спестява критики относно килограмите и това става обществено достояние, благодарение на риалити шоуто им The Kardashians.В крайна сметка се оказва, че, в сравнение с Ким и Къртни, тя се нарежда на последно място по привлекателност. Има един мъж обаче, който сякаш е на напълно противоположно мнение и това е любимият й Ламар Одом.Номер 1 – Никол Полици – Снууки (Snooki)

Милиони хора по целия свят са имали възможността да видят изпълненията на палавата Снууки от сериала на MTV – Jersey Shore.Миньончето обожава да пийва, да се занася с различни мъже и да купонясва до сутринта. Въпреки славата си на светска лъвица, тя е смятана за най-непривлекателната звезда в Холивуд.Назад в класацията остават звезди като Хейди Монтаг, Линдзи Лоан, Мадона, Холи Мадисън и Даниел Стауб.Коментари

Коментар: 1

Мадона в класация за непривлекателни звезди??? Едва ли някоя от сегашните "най-сексапилни" знаменитости ще изглежда и наполовина привлекателна колкото нея на нейните години!!


  • 1

Добави коментар