Най-необичайните чанти

355
Най-необичайните чанти

За сезон 2011

Дизайнерите не престават да ни учудват с всеки изминал моден сезон. Какви оригинални чанти „се излюпиха” през сезон есен-зима 2011?

Отговорът на този въпрос можете да получите от материала, който са подготвили от woman.bg.

Longchamp by Jeremy ScottИзвестният американски дизайнер Джерами Скот работи със звезди като Мадона и Бритни Спиърс. В България с негово творение може да се похвали певицата Галена, която е неуморна почитателка на модните изкушения.

За този сезон Джерами Скот си сътрудничи с френската марка Longchamp. Дизайнерът, известен със своето изненадващо въображение, решил да разнообрази класическия модел чанта на Longchamp, като добави върху него различни снимка на хапчета.

„Плюшената” чанта на Louis VuittonМарк Джейкъбс, друг дизайнер, известен с неповторимата си оригиналност, не престава да придава нови и нови форми на чантите Louis Vuitton. Марк е креативен директор на марката. В есенната колекция, която е изпълнена с класически модели на известния бранд, впечатление ни направи пухкавата чанта, която се откроява от останалите предложения.

Тя е изработена от овча кожа. Чантата определено има излъчването на плюшено мече, но дали ще допадне на поклонничките на класическия Louis Vuitton предстои да разберем.

Малките чантички на Anndra NeenСестрите-дизайнерки от Мексико Фиби и Анет Стефанс стоят зад модната марка Anndra Neen. Те създават аксесоари, които привлякоха погледа на всички в модния свят. Техните чанти представляват съюз между модата и съвременното изкуство. Чантичките-клетки определено ще се харесат на по-екстравагантните дами.

Уникалните чанти на Christian LouboutinВече ви показахме впечатляващите чанти от актуалната колекция на мосю Лубутен. Е, все още не сме спрели да мечтаем за тях …

Впечатляващите чанти на Stella McCartneyСтела Макартни се обърна назад към минимализма по отношение на чантите от актуалната си колекция. Те са в различни геометрични форми и цветове.Добави коментар