Най-налудничавите козметични съвети

101
Най-налудничавите козметични съвети

Урина за изсветляване на косата?

Случвало ли ви се е да прочетете някой напълно шантав козметичен съвет в списание или дамски сайт? А имате ли приятелки, които сериозно експериментират в сферата на разкрасяването с често плашещи похвати? Да, сигурни сме, че сте имали вземане-даване с налудничави трикчета за здрава коса, блестяща кожа и дълготраен грим. Ето кои са нашите топ трикчета в графата „По-добре не опитвай“:

Урина за изсветляване на косата

Тайните за красота на Кейт

Сериозно, чува ли сме, чели сме и сме се чудили дали някоя дама е опитвала да изсветли косата си с урина. За подобни процедури с лайка знаем и сме опитвали, но с урина...

Вагинален крем върху лицето

Домашните козметични рецепти на звездите

Според някои козметични съветници вагинален крем за локално лечение на вулвовагинални инфекции е изключително полезен за кожата на лицето. И върши същата, че и по-добра работа от обикновения хидратантнен и подхранващ дневен крем.

NB: Само да отбележим, че в листовката на първия вагинален крем, на който попаднахме в аптеката (водени от интерес и любопитство към съдържанието му), пишеше: „...вагиналният крем съдържа метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат и пропиленгликол. Парахидроксибензоатите могат да причинят алергични реакции (зачервяване, сърбеж, обриви), а пропиленгликол може да предизвика локално раздразнение (зачервяване, сърбеж).“ Използва се само и единствено за лечение на остри инфекции.

Следващите налудничави съвети можете да видите тукДобави коментар