Най-младите майки сред звездите

363
Най-младите майки сред звездите

Сред звездите има много момичета, рискували кариерата си

На една жена не й е лесно да се реши да роди дете, особено когато е млада звезда в шоубизнеса. Сред знаменитостите обаче има много решителни момичета, рискували кариерата си заради майчинството. Вижте кои са най-младите „звездни“ майки!

Джейми Лин СпиърсРодила първото си дете на 17 години


Сестрата на Бритни Спиърс – бившата звезда на телевизионния канал Nikelodeon Джейми Лин – е станала майка на много крехка възраст. Джейми е родила дъщеря си Меги, когато е била само на 17 години. Баща на детето е тогавашният приятел на момичето Кейси Олдридж.

„Не можех да повярвам, че Джейми е бременна... Тя винаги е била толкова послушна, прибираше се навреме вкъщи. Бях шокирана!“, споделя майка й. За съжаление, след раждането на Меги Спиърс-младша и Кейси се разделят, припомня woman.bg.

Сега Джейми Лин се грижи за детето си сама и се опитва да направи певческа кариера. Впрочем, малката Меги вече е звезда в YouTube, след като изпя песен на своята световноизвестна леля.Соланж НоулсРодила първото си дете на 18 години

Соланж Ноулс е станала майка малко по-рано от по-голямата си сестра Бионсе. Соланж родила сина си на 18 години (на 18 октомври 2004 г.) и го кръстила Даниел Джулс Джей Смит.

„Събитието ощастливи много цялото семейство Ноулс, всички наричат бебето подарък от съдбата“, каза тогава Маркъс Ар Харис, представител на компания Music World-Sanctuary, която управляваше творческата кариера на сестрите Ноулс.

През февруари 2004 г. Соланж се омъжи за Даниел Смит, играч във футболния отбор на един от колежите на Бахамите. През 2007 г. двамата се разведоха. „Със сигурност ще се омъжа пак. Но не знам кога. Знам само, че искам да имам още деца, дори ако за това ми се наложи да ги осиновя“, казва Соланж.Очаквайте продължениеДобави коментар