Най-младите майки сред звездите 2

225
Най-младите майки сред звездите 2

Манекенките също поставят кариерата си след децата

Първата част на материала вижте тук.

Днес ще ви представим още две млади майки със звезден статус. Това са манекенките Наталия Водянова, Ники Тайлър.

Наталия ВодяноваРодила първото си дете на 19 години


Известната топ-манекенка в момента има три деца – Лукас, Виктор и Нева. Лукас е най-големият от трите и се е родил, когато Наталия е била само на 19 години. Манекенката се запознала с баща му, колекционера на картини и свободен художник Джъстин Портман, на едно частно парти в Париж. Връзката им се развила доста бързо – лордът поканил Наталия в родовото си имение за Коледа, а скоро обявил официално, че двамата ще имат дете.

Въпреки бременността, Водянова работила почти до осмия месец, снимайки се за различни списания. Дори и в късния период от бременността тя позирала със специално направени за нея от известни дизайнери свободни рокли и туники. Лукас се родил на 22 декември 2001 г., а Водянова и Портман се оженили през септември следващата година (бракът им продължи цели 9 години). Само шест седмици след раждането манекенката се върна на модния подиум в перфектна форма.Ники ТейлърРодила първото си дете на 19 години


Сега бившата топ-манекенка Ники Тейлър е на 36 години, но вече има 4 деца! Ники станала майка за пръв път през 1994 г., когато била само на 19 години. На тази възраст вече можела да се притесни за кариерата си, тъй като била в бизнеса от 13-годишна. Хубавицата обаче решила все пак да роди, в резултат на което на бял свят дошли близнаците Джейк и Хънтър. Ники се разделила с баща им (спортистът Мат Мартинес) две години по-късно, припомня woman.bg.

През 2006 г., след три срещи със състезателя от NASCAR Бърни Ламар, манекенката приела предложението му за женитба. Двамата имат две деца – дъщеря им Сийл (родена през март 2009 г.) и синът им Рекс (роден през ноември 2011 г.). „Живея за щастието на децата си“, казва Ники в едно интервю.

А през 1990 г., когато Тейлър била само на 15 години, нейна снимка украсила корицата на Vogue, правейки момичето един от най-младите модели, удостоени с тази чест. В средата на 90-те Ники е работила с най-големите модни и козметични марки и се е снимала за обложките на над 400 списания. През 1996 г. се е появила на кориците на шестте най-популярни американски списания. Този своеобразен рекорд е известен като "шестицата на Ники“.Добави коментар