Най-красивите манекенки на бански костюми

1329
Най-красивите манекенки на бански костюми

Стефани Сеймур, Тайра Банкс и Бар Рафаели сред легендарните модели на бански

Единствените модни издания, които хетеросексуалните мъже следят с интерес, са каталозите за бански костюми и по-специални тези на Sports Illustrated и Victoria’s Secret. Кариерата на много манекенки е тръгнала точно покрай фотосесиите им за тези списания.

Ако си била на корицата на тези два каталога, това ти дава гаранция за успешна кариера. Вижте топ 10 на най-красивите модели на бански:

10. Тайра Банкс

Днес тя е продуцент и вече не се снима по бански, но кариерата й започна така. Била е на корицата на Sports Illustrated Swimsuit Edition в две поредни години – 1996 и 1997 г. Била е ангел на Victoria’s Secret.

9. Стефани Сеймур

През 80-те и 90-те години тя се появяваше няколко пъти в Sports Illustrated. Сеймур е един от първите модели на Victoria’s Secret. Снима се за Playboy, когато е на 24 години.

8. Хайди Клум

Тя е една от най-добре печелещите манекенки в света. През 2012 г. бе на второ място в тази класация на Форбс, като отстъпи само на Жизел. Била е на корицата на Sports Illustrated през 1998 г. Тя е първата германка сред ангелите на Victoria’s Secret Angel.

7. Женевиев Мортън

Тя е от Южна Африка и се е снимала за Sports Illustrated между 2010 и 2013 г. Била е на корицата на GQ през 2010 г. по случай световното първенство по футбол в Южна Африка.

6. Нина Ейнджъл

Тя е от Дания и дебютира в Sports Illustrated през 2012 г.

5. Мариса Милър

Снимала се е за Vogue, Sports Illustrated, работила е за Victoria’s Secret. Била е на първо място в класациите за най-секси жена в света на Maxim, както и на FHM.

4. Бар Рафаели

Тя е първият модел от Израел в Sports Illustrated. Прави дебюта си там през 2007 г., а излиза на корицата през 2009 г.

3. Бруклин Декър

За първи път се появява в Sports Illustrated през 2006 г. През 2010 се снима за каталога за бански на Victoria’s Secret.

2. Кандис Суонпоул

Кандис е от Южна Африка. Била е на корицата на каталога на Victoria’s Secret в три поредни години – от 2011 до 2013 г.
Тя е на 10-то място в класацията на най-добре платените модели в света на списание Форбс с 3 млн. долара на година.

1. Кейт Ъптън

Появява се за първи път в Sports Illustrated през 2011 г. През 2012 г. вече е на корицата, както и 2013 г., а две поредни години на корицата е сериозен успех. Добави коментар