Най-големите егоисти

94
Най-големите егоисти

И не става въпрос за децата

Богаташите отдавна си мерят яхтите и къщите, но някои стигат до краен предел в нарцисизма си. Вижте най-егоистичните хора в света, според Business Week:

Принцът, чието име се вижда от КосмосаТази година принцът на Абу Даби Шейх Хамад бин Хамдан ал Найхан „татуира" своето име на Земята. От Космоса вече може да се прочетат буквите Хамад, които той изкопа на частния си остров.

Той няма нужда от имеПрез 1992 г. поп певецът Принс заяви, че никое име не е достойно за неговата персона и реши. Вместо име, той помоли всички да го изписват като символ (комбинация от мъжки и женски символ).

Да си премерим яхтитеПрез 2000 г. най-голямата яхта в света принадлежеше на един от основателите на Microsoft Пол Алън. Това беше яхтата Tatoosh. Тя обаче бе засенчена от Grand Bleu на Роман Абрамович, пише profit.bg. През 2003 г. Алън си купи по-дълга яхта Octopus, но през 2004 г. тя бе задмината от яхтата на Лари Елисън Rising Sun. През 2010 г. Роман Абрамович отново си върна първенството с Eclipse (на снимката).

Диктаторът, който е най-продаваният автор в светаТой издаде книгата си в 1 милиард екземпляра - по една за всеки жител на Китай. Това е Мао Дзедунг. На корицата, естествено, е неговата снимка. На второто издание пише „Другарят Мао Дзедунг е най-великият марксист-ленинист на нашето време".

Тя оценява краката си на 1 милиард долараПрез 2006 г. Марая Кери поискала Lloyd's да застрахова краката й. Тя ги оцени на 1 милиард долара. „Тази сума отговаря на популярността на г-ца Кери" каза нейният пр. Тази скромност не бива да ни учудва - все пак Марая Кери резервира седем стаи в болница, когато раждаше.

Лекарят, който направи 75 деца на свои пациентки без тяхно съгласиеД-р Сесил Джейкъбсън работи с пациентки с репродуктивни проблеми. Неговият метод е да инжектира хормон hCG. След неговата терапия пациентките забременявали. Той ги преглеждал на ехограф и давал сведения за това как се развива плода.

След около 3 месеца обаче, жените „помятали". Оказва се, че това е била схема за измама - жените никога не са били бременни, на ехографа никога не се е виждало бебе, а положителните тестове са в резултат на инжектирането на хормона.

Докато полицията разследвала лекаря, на бял свят излязла и друга още по-ужасна измама - той оплождал пациентки, които не могат да заченат, със своя сперма. Докторът лъжел, че ползва донори, които са желали да останат анонимни, а всъщност ползвал свой материал, дори в случай, в който е трябвало да ползва сперма от законния съпруг на пациентката си.

Те празнуват разточително рождения си денПрез 2000 г. един от основателите на Blackstone Group Стивън Шварцман си поръча огромен свой портерт и нае Род Стюарт да му пее срещу 1 млн. долара.Добави коментар