Най-анорексичните манекенки

2899
Най-анорексичните манекенки

При височина 1.81 холандски топмодел тежи 49 кг

В последните години болезнено слабите манекенки са много критикувани, но имаше време, когато тя бяха на мода. Днес все повече хора мислят, че слабите фигури на моделите карат подрастващите момичета да гладуват и излъчват нездравословно послание.

Разбира се, слабите фигури си имат и своите фенове. Вижте 10-те най-слаби манекенки в света:

1. Олга Шерер


Тя е един от най-популярните модели днес. Известна е с червената си коса, както и с това, че талията й е точно 60 см.

2. Андреа Станку

Синеоката дама е от Румъния. Висока е 180 см, а талията й е 58.4 см.

3. Ким Норда

Когато започнала кариерата си, холандката тежала 49 кг при височина 1.81 м. Агентите й я изпратили на санаториум, където тя успяла да наддаде 5 кг и да стане 54 кг. Тя била свикнала да яде много малко, защото „в нашата индустрия хората забелязват всеки грам“.

4. Колет Печеконова

Колет е от Русия. Ако напишете „skinny models” (в превод – кльощави манекенки) в Google, ще видите няколко нейни снимки още на първа страница.

5. Снежана Онопка

Тя е от Украйна. При височина 1.75 тежи 45 кг.

6. Магдалена Фраковяк

Тя е на 26 г., от Полша. Висока е 1.80 и има мерки 84-61-89.

Виж още: Агенция набира модели пред клиника за анорексия 

7. Влада Рослякова

23-годишната Влада е от Русия. При височина от 1.78 м тежи 49 кг.

8. Татяна Лядочкина

Рускинята е висока 1.78 м. Мерките й са 83-59-86.

9. Джема Уорд

На 25 години, висока е 1.78. Мерките й са 82-61-89.

10. Ирина Лазареану

Тя е наполовина румънка и наполовина канадка. Висока е 1.77 метра и има 62 см талия. Коментари

Коментар: 8
иаиа

Уродливи скелети, маркучи. Направо плашат.

Коментар: 7
слаба фигура

Повечето момичета на снимката, особено тези, които рекламират бельо, изобщо не са с анорексични фигури, имат си и гърди. И са нормално слаби Страшно плоски и тъпи коментари има тук! В моданата индустрия има и анорексия с която вече се опитват да се борят, не прочетохте ли, че едно от момичетата е било прекалено слабо и от агенцията са я пратили в специален санаториум, където е наддала 5 кг.??!!! "Що не плюете силиконовите кухи лейки, които се събличат голи и пропагандират вкус към изкуствено напомпаните цици и пошлата порно индустрия? Те са иделаа на кухата българка! Силикон и липса на мозък!

Коментар: 6
анорексия

Урудливи маркучи. Тази мода от около 20 години съвсем изкриви представите за женска красота. Нормално ли е жаната да е с ръст на мъж и с тегло на дете. Това е урудливо и най-отвратителното, е че се опитват да ни го натрапват за красиво. Да не сме слепи. Маркучи без гърди, талия и ханш. Тези тапицирани скелети нямат нищо общо с нормалната жена а с хубавата съвсем. Най-ужасното, е че пропагандират анорексията и много момичета стават нейни жертви.

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 5
коментар

красавици :) а пък какви крака .... :)

Коментар: 4

Кое им е красивото? Къде са им гърдите? Нищо женствено няма в тях! Толкова са славби, че ги гледаш със жал и притеснение, че не са добре психически и трябва да се лекуват! До 'жена' Вие май не сте разговаряли с мъже, дали когато една жена е само кокали и кожа е секси...

Коментар: 3
Луда ли си?????

Ти нормална ли си??????Знаеш ли колко момичета от 12 до 17 искат да приличат на тях гладуват и се разболяват от анорексия. Какво му е хубавото да си ходещ скелет????

Коментар: 2

грозна работа са... дрехи на пръчка красиво ли е ? ми не... това да си 1 80 примерно и да си 30 кг никак не е нормално и грасиво

Коментар: 1
:)

Супер красиви са. Първата са я направили грозна с грима и стойката. Втората и третата са абсолютно ПЕРФЕКТНИ. "Балерината" е с грозен грим и снимка, но и тя сигурно е готина.


  • 1

Добави коментар