На кого е кръстена дъщерята на Хари и Меган?

1062
На кого е кръстена дъщерята на Хари и Меган?

Новият член на семейството е малката Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор

Ново щастие споходи Хари и Меган. Двамата станаха родители за втори път. Новият член на семейството е малката Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. Бебето се е появило на бял свят в петък в 11:40 часа в болница Santa Barbara Cottage в Санта Барбара.

В благодарствено съобщение от Меган и Хари се казва: „На 4 юни бяхме благословени с появата на дъщеря ни Лили. Тя е повече, отколкото бихме могли да си представим и благодарим за любовта и молитвите, които получаваме от цял ​​свят. Благодарим ви за добротата и подкрепа през това много специално за нашето семейство време.”.

Лили е кръстена на прабаба си – Нейно Величество кралицата, чийто прякор беше Лилибет. Второто й име Даяна е избрано в чест на любимата й покойна баба, принцесата на Уелс, се казва още в съобщението. Малката Лили тежи 3,4 килограма и вече е в дома си с майка си и баща си, съобщава вестник Стандарт.

Припомняме, че двойката обяви, че очаква второто си дете на 14 февруари с красива черно-бяла фотосесия. Няколко дена след това съпрузите дадоха скандалното си интервю за Опра Уинфри, където Маркъл призна, че се е чувствала притисната от британския кралски двор и дори е имало прояви на расизъм към нея. "Да имаме поне няколко деца би било невероятно", заяви на свой ред принц Хари.

Първото дете на двойката - Арчи Маунтбатън-Уиндзор - се роди на 6 май 2019 г. Да има момче, а след това и момиче пък за принц Хари е "невъобразимо изживяване", както казва той и пред Уинфри. Както и при първото си раждане, Маркъл отказва да позира веднага с новороденото си бебе и ще го покаже пред света, когато тя самата прецени.

Добави коментар