Моден провал на века

119
Моден провал на века

Изненадващо, Виктория и Дейвид Бекъм са на първите места

Халката, която Виктория Бекъм носеше на устната си, докато все още развиваше певческата си кариера, беше определена за най-големия моден провал този век.

На второ място е съпругът на Виктория Дейвид Бекъм с прическата си на пълзящи плитки, показва допитването на компанията Сентрал Контактс, която помолила 1000 британци да определят най-големите модни катастрофи на звездите от 2000 г. насам."Виктория и Дейвид обикновено се смятат за най-стилната звездна двойка, но нейната халка на устната и неговата прическа на пълзящи плитки ще останат в историята като сериозен моден провал. Честно казано не знам какво си е мислил Дейвид с тази прическа. Предполагам, че му се свива стомахът всеки път, когато види снимката", казва участничка в допитването.

Прочутата рокля от месо на Лейди Гага, която тя носи на раздаването на Видеомузикалните награди на MTV през 2010 г., беше класирана на трето място. На четвърто е Ким Кардашян и всички дрехи, които носи, съобщи БГНЕС.Черната кадифена рокля, с която Анджелина Джоли се появи на церемонията по раздаването на Оскарите миналата година, е поставена на седмо място. В десетката попадат още модни гафове на Ники Минаж, Тулиза, Саймън Кауъл, Кание Уест и Кейти Пери.Добави коментар