Миранда Кер за раждането

127
Миранда Кер за раждането

„Истината е, че мислех, че ще умра”

Световната преса провъзгласи един от ангелите на Victoria's secret - Миранда Кер, за супержена, върнала тялото си във форма само няколко седмици, след като роди първото си дете от актьора Орландо Блум.

В едно от последните си интервюта за австралийското издание на сп. "Инстайл" обаче, манекенката и майка призна, че по време на раждането, което по неин избор бе естествено, се е страхувала, че ще умре.

"Истината е, че мислех, че ще умра. В един момент дори напуснах тялото си. Гледах се отстрани – болката беше толкова силна. И продължавах да се чудя как жените правят това. Тогава си казах: "Щом другите го могат, значи мога и аз".

За корицата на списанието Миранда позира като гръцка богиня и демонстрира перфектно тяло. Пред изданието обаче тя казва, че не се е притеснявала от факта, че тялото й ще се промени след раждането на сина й Флин.

"Синът ми е голямо бебе. Роди се 4.5 кг. Помислих си: "Има толкова много неща, които искам да направя, освен да се занимавам с моделство. Мога да живея с тялото си, дори да не е перфектно, стига синът ми да е здрав."

Тя разказва още, че половинката й Орландо Блум много й помага в отглеждането на наследника им, затова и не са наели бавачка. "Понякога през нощта идваше жена, която ми помагаше с Флин, но сега той спи по-спокойно и посещенията й стават все по-редки. Когато имам ангажименти и срещи през деня, с Орландо съгласуваме графиците си, за да има винаги някой с детето."

Миранда е една от любимките на мъжката аудитория, а феновете на сп. FHM я обявиха за една от най-сексапилните жени на планетата. В класацията топ 100 на най-секси жените на света за 2011 г., която оглави Кейти Пери, тя бе сложена в първата петица.

Прочетохте какво е изпитвала Миранда Кер по време на раждането. А при вас как протече то? Споделете в коментарите.Коментари

Коментар: 1
Миранда Кер

След 13 часа болезнени контракции не мога да твърдя, че естественото раждане е най-голямото удоволствие, което съм изпитала, но е най-значимото и най-великото нещо, което съм правила в живота си. Не се страхувайте. Факт е, че повечето жени го правят и всяка здрава жена може да се справи. Предимствата са безброй, а негативите се забравят в момента, в който си гушнеш детенцето.


  • 1

Добави коментар