Милен Цветков чака дете

64
Милен Цветков чака дете

От годеницата си Ивета

Масажистката Ивета крие окръглена талия, а Милен Цветков не крие нежна грижа към годеницата си. Роди се слух с голям процент достоверност на светско парти само преди вечер.

Той обиколи всички присъстващи и оттам – и печатни, и електронни медии - Милен Цветков чака дете от годеницата си Ивета. На купона водещият дойде с младото си гадже и на практика не се отдели от него през цялата вечер. На всички веднага направи впечатление тоалета на Ивета.

Младата дама беше облечена в рокля с висока талия, която не можеше съвсем да прикрие наедрялото й коремче и забележимо окръглената й талия. Освен това Ивета категорично отказваше да консумира алкохол и много често излизаше на чист въздух.

Конспирацията се потвърди от подметнатите от нея думи: „Цигарите не ми понасят, нищо, че бях пушачка”.Милен пък беше във видимо приповдигнато настроение и всячески се мъчеше да угоди на годеницата си, с която преди време се разделиха за кратко, но сега очевидно бяха в повече от хармонични отношения.

След като двамата си шушукаха през по-голямата част на пребиваването си на купона, те решиха да си тръгнат като едни от първите.

А и нямаше как, при положение, че Ивета през цялото време се прозяваше, което също се видя на женската част от гостите на партито признак за бременността й, пише novini.bg.

Снимка: BulphotoДобави коментар