Миглите са най-важни

34
Миглите са най-важни

Вижте тайните за гримирането им

Миглите са най-важната част от женското лице, която трябва да бъде гримирана, ако иска жената да прикове мъжките погледи върху себе си, съветват водещи гримьори.

Неотдавнашно проучване показа, че очите са най-привлекателни за срещуположния пол. Затова дамите трябва да положат усилие да направят тази част още по-красива за мъжката половина от населението.

Почти няма жена, която да не се гримира всеки ден, посочва БГНЕС. Тази процедура отнема на нежния пол не по-малко от 10-15 минути всяка сутрин. Понякога се допускат грешки, които, според гримьорите, могат да бъдат лесно избегнати.

Най-големият гаф при миглите е напластяването. Очите са най-силното оръжие на жените, но това не значи, че трябва да се прекалява със спиралата, съветват специалистите. За да се избегне така наречения ефект на "паяжината", гримьорите издадоха своите професионални техники за нанасянето на спиралата.

Нанасяйте на зиг-заг не по-малко от 17 пъти. Само тогава миглите ви ще бъдат достатъчно дълги и извити, но без прекалено много обем и бучки по краищата.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиДобави коментар