Миене на чинии срещу стрес

813
Миене на чинии срещу стрес

Практикува фолк певицата Десислава

Стига сте се оплаквали! Миенето на чинии може да ви донесе много повече ползи от това да отхвърлите едно досадно задължение. Не го приемайте като нещо досадно, което трябва да свършите, а като начин за релакс.

Представете си само за колко много неща можете да си мислите, докато търкате чиниите. Това е разбрала и фолк певицата Десислава, която практикува точно този интересен метод за борба срещу напрегнатото си ежедневие и стреса.

В моментите, в които нервите й са пред скъсване, гласовитата блондинка започва да мие чинии. И това е нейният удар срещу стреса, който тя практикува не от вчера, пише hotnews.bg.

„Търкането на чиниите наистина ме разтоварва, колкото и странно да звучи. Когато нямам ангажименти, винаги готвя за мен и сина ми Майки у дома, а след това изпитвам истинска наслада от миенето на чиниите“, признава певицата.

Освен да мие чинии, Деси има и още едно хоби, свързано с чиниите. Тя започнала да събира чаши. Вече е събрала солидна колекция. „Нося си по една чаша от всички краища на света, които посещавам“, добавя звездата.Коментари

Коментар: 1

някак не си я представям как мие чинии. остава и да няма миялна


  • 1

Добави коментар