Мел и Оксана се споразумяха

65
Мел и Оксана се споразумяха

Най-големият спор е попечителството върху дъщеричката им

Мел Гибсън и неговата бивша съпруга Оксана Григориева постигнаха споразумение, разрешавайки своите проблеми след раздялата си.

Двете страни са постигнали извънсъдебно споразумение. Подробностите не се съобщават. По-късно се очаква финансовата страна на споразумението да бъде оповестена по време на откритото съдебно изслушване. Бившата двойка ще се срещне в съда на 31 август, предаде БГНЕС.

Най-острият въпрос между Григориева и Гибсън е относно попечителството върху тяхната дъщеричка, която се роди през ноември 2009 г. Той ще бъде обсъден на закрито съдебно заседание.

Предполага се, че постигнатото извънсъдебно споразумение ще сложи край на проточилото се вече достатъчно дълго време дело. То започна след изказване на Григориева, че Мел Гибсън я ударил през януари 2010 г. Полицията на Лос Анджелис започна разследване за физическо насилие.

Американският актьор и режисьор се раздели с рускинята през пролетта на 2010 г., а година по-късно реши да сключи споразумение, за да "защити интересите на своето семейство и близки".Добави коментар