Мел Би роди момиченце

64
Мел Би роди момиченце

Смеех се толкова силно, че раждането беше лесно, казва тя

Певицата Мел Би, станала известна с британската женска група "Спайс гърлс", роди момиченце, съобщи британският в. "Дейли мейл".

Изпълнителката и съпругът й Стивън Белафонте посрещнаха на бял свят първата си обща рожба в известната болница "Синай" в Лос Анджелис, посочва hotnews.bg.

Говорител на звездата потвърди информацията, обяснявайки, че майката и бебето са "щастливи, здрави и се чувстват добре".

Часове след като роди, 36-годишната певица написа на страницата си в "Туитър":

"Най-накрая бебето ни се появи. Стивън е на ръба да откачи, Феникс крещи, а аз се смеех толкова силно, че раждането беше изключително лесно. Тя е прекрасна!“

За момента не е известно как родителите ще кръстят наследницата си. Ясно е обаче, че певецът Ронан Кийтинг е сред първите, които са поздравили изпълнителката за радостното събитие.

Дни преди да роди, Мел Би каза, че рязко е увеличила приема на пикантни храни, защото искала да предизвика раждането си и все пак то да бъде по естествен начин.

"И единственото, което се случи, е да ставам все по-голяма и по-голяма. Но тази седмица вече съм сигурна, че ще родя", заяви тя. "Опитах какво ли не. Храних се с горещи храни. Тичах, правих секс", добави още.

Новороденото момиченце не е първата дъщеря на Мел Би. Тя е майка още на 12-годишната Феникс Чи от брака й с Джими Гълзър и Ейнджъл (4 г.) от връзката й с Еди Мърфи.

Мел разкри, че е бременна от настоящия си съпруг през март тази година.Добави коментар