Меган забрани на Хари да посещава заразения си с COVID-19 баща

148
Меган забрани на Хари да посещава заразения си с COVID-19 баща

Меган каза, че двамата с Хари поддържат връзка с Чарлз, разбира се, но не е съгласна съпругът й да напуска Ванкувър. И двамата са разстроени, че нямат възможност да помогнат. Те много мразят да бездействат по този начин

Меган Маркъл е забранила на принц Хари да пътува където и да било, включително до Острова, за да види заразения си с коронавирус баща – принц Чарлз.

„Меган каза, че двамата с Хари поддържат връзка с Чарлз, разбира се, но не е съгласна съпругът й да напуска Ванкувър. И двамата са разстроени, че нямат възможност да помогнат. Те много мразят да бездействат по този начин“, заяви анонимен източник за „DailyMail“.

Както стана ясно, принцът на Уелс е прихванал COVID-19 две седмици, след като се е срещнал със заразения принц на Монако Албер II. Синът на Елизабет II се е самоизолирал в замъка Балморал в Шотландия и е в добро състояние.

Съпругата му Камила също е тествана, но нейният резултат е отрицателен, посочва вестник Стандарт. Чарлз и Хари последно се видяха по-рано този месец в Уестминстърско абатство за Деня на нациите на британската общност.

Добави коментар