Меган планира второ бебешко парти

127
Меган планира второ бебешко парти

Второто бебешко парти вероятно ще се състои в Бъкингамския дворец, след като херцогинята организира доста разточително парти за приятелките си в Ню Йорк, за което беше остро критикувана

Херцогинята на Съсекс планира още едно бебешко парти - този път във Великобритания, съобщават „Контакт мюзик“ и БГНЕС.

37-годишната Меган в момента се подготвя за раждането на първото си дете от съпруга й - британският принц Хари. Според запознати второто бебешко парти вероятно ще се състои в Бъкингамския дворец, след като херцогинята организира доста разточително парти за приятелките си в Ню Йорк, за което беше остро критикувана.

За британското бебешко парти на херцогинята ще пристигне и майка й Дория. Очаква се събитието да бъде уважено и от най-близките приятелки на Меган, включително модния дизайнер Виктория Бекъм.

Междувременно стана ясно, че Меган и Хари активно търсят бавачка мъж, който да им помага при отглеждането на бебето, което трябва да се роди в края на април или началото на май.

Според близки на кралското семейство да наемеш мъж, който да ти помага при отглеждането на бебето е често срещана практика в САЩ, която е доста по-модерна и „по-напредничава“ спрямо установените британски традиции.

Добави коментар