Мъжките модни съвети

102
Мъжките модни съвети

Мъжете не харесват жени с провиснали дънки и рокли на точици

Съвременният мъж не само разбира от дамски дрехи и обувки, но дори може да посочи кои от тези одежди убиват женствеността и сексапила на нежния пол, пише британският в. Дейли Телеграф.

Мъжете не могат да понасят жени с гащеризони, независимо от тяхната дължина, защото, според тях, тази дреха превръща дамата в едно огромно бебе.

Тоалетите с големи подплънки пък плашат силния пол, защото създават илюзията, че жените са по-силни от него. Кубинките имат почти същия ефект, защото създават впечатлението, че жената може и сама да се оправя с трудностите, вместо да разчита на безценната мъжка помощ.

Сабото се струва на мъжете прекалено селско. Но силният пол намира за още по-селско съчетанието на обувки с високо токче и къси чорапки. На подобно съчетание заложи поп дивата Риана по време на светско събитие.

Жените може и да смятат, че тоалетите с тигров десен ги правят жени вамп, но истината е, че мъжете изобщо не харесват този мотив и дори го смятат за отживелица.

Раздърпаните и протрити дамски дънки, които повече приличат на дреха, която дамата е заела от гаджето си, се струват на мъжете чисто и просто като убиец на женския сексапил.

Роклите с точици или миниатюрни цветенца пък силният пол възприема като бабешки. А от модните в последно време дамски шалвари с провиснало дъно косите на мъжете буквално се изправят.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bgДобави коментар