Мъжете жадуват нежност

119
Мъжете жадуват нежност

Пълноценната връзка си има цена

Мъжете страдат от липсата на нежност. Последни проучвания сочат, че прегръдките и милите думи са безценни за силния пол, съобщи бТВ.

Какво може да накара мъжете да изпълнят и най-големите капризи на половинките си?

Смятате, че мъжът до вас е щастлив от връзката си. Прекарвате си добре заедно и всичко върви по вода. Избягвате излишните изблици на нежност и сте сигурни, че и без постоянните целувки и прегръдки той знае, че вие го обичате. Дали обаче е така?

„Всички хора имат нужда от нежност. Но наистина мъжът се разтапя, когато го докосваш и му даваш нежност и най-лесният начин да спечелиш сърцето му е да му даваш тази нежност през докосване, през ласка, през нежност, през хубави думи, през подкрепа", твърди сексологът Наталия Кобилкина.Пълноценната връзка е напълно постижима, но на определена цена.

„Тайната на добрата връзка е, че трябва да работиш. За да бъдеш добър инженер, трябва да завършиш образование, за да бъдеш добра жена или добър мъж, трябва да работиш в тази връзка и да я развиваш. Но едно нещо е тайната, да даваш, да даваш безусловно", казва още специалистът.

И въпреки че за щастието няма формула, част от нея е фактът, че мъжете, както и жените, обичат да бъдат глезени.

Това, което истински обърква мъжа, е тъжната и разплакана жена. И обратното - спокойната дама може да издигне човека до себе си и до най-високия връх.Добави коментар