Мъжете ни харесват естествени

112
Мъжете ни харесват естествени

Не обичат силния грим

Мъжете обичат приятелките им да са естествени, показва нова анкета на силния пол относно предпочитанията им за женския стил, облекло, грим и прическа.

Жените се стремят към съвършенство всеки ден, а проучването показва, че за мъжете това е излишно. Няма идеални същества и не е нужно да гоните невъзможното.

Разбира се, силният пол забелязва някои несъвършенства във външния вид , но често ги приема като нещо естествено и не обръща сериозно внимание. Но по въпроса с епилацията всички мъже са категорични, че е задължителна.Според проучвания, проведени от модни списания за жени, 49% от мъжете на възраст от 20 до 40 години смятат, че една малка татуировка може да покаже същността на жената и да я направи по-секси. Само 7% от представителите на силния пол харесват пиърсинг, докато останалите не го одобряват.

87% от мъжете не харесват жени с модни дрехи и кукленско лице. Оказва се, че те предпочитат небрежния стил на обличане и естествения, лек грим, пише БГНЕС
.
Анкетата показва още, че мъжете от всички възрасти, поколения и националности предпочитат момичета с дълги разпуснати коси, независимо дали са къдрава или прави. Коковете и опашките са подходящи за офиса, а в компанията на мъжа пуснете косата си да пада свободно.В същото време жените се опитват да измислят нови начини за това как да използват грим, за да изглеждат мистериозно и да имат по-изразителни очи. 86% от мъжете не се съсредоточават само в очите или само в устните, а обръщат внимание на лицето и изражението на момичето като цяло.

Силно гримираните жени привличат едва 6% от срещуположния пол.Добави коментар