Мъжете, без които можем

85
Мъжете, без които можем

Има няколко типа мъже, с които връзките трудно се получават

Има няколко типа мъже, с които връзките трудно се получават. Психолозите подредиха списък с мъжете, без които всяка жена може.

На първо място са вечно недоволните представители на пола. Той мрази работата, съседите, колегите си, кучета, котки, деца, дъжд, сняг... всичко. Такива хора не спират да се оплакват и вечно намират недостатъци в половинката си.

Стиснат мъж, който не харчи за нищо или точно обратното – прахосник, е равно на катастрофа в личния живот. Връзките в такива хора се развалят, когато предприемете по-сериозна крачка и започнете да делите общ семеен бюджет, предупреждава БГНЕС.

Мамино детенце - силно привързаните към майките си мъже не могат да вземат никакви важни решения . Не очаквайте независимост и уважение от човек, който признава само една жена – майка си.

Вечно безработните също са лоша компания. Това са онези типове мъже, които постоянно търсят работа или вдъхновение, но все не ги намират. Той ще живее на ваша сметка и дори ще ви упреква, че не разбирате "тежката му съдба".Добави коментар