Мъжът - вечното мрънкало

198
Мъжът - вечното мрънкало

Лошите им страни в проценти

Твърди се, че мъжете не обичат да признават грешките си, не престават да мрънкат и са доста разхвърляни. Освен това пазят вечно най-грозните си дрехи... За колко процента от представителите на силния пол важи това?

47% от мъжете стават непоносими, когато се разболеят

Той има хрема и леко зачервено гърло. Това е достатъчна причина да ви се оплаква цяла вечер, че му е ужасно зле. Подобна ситуация преживява всяка втора жена, която се грижи за болния си приятел или мъж. Изследване на базата на данни от медицински прегледи доказват обаче, че мъжете са по-малко чувствителни към болка, отколкото жените. Те просто обичат да мрънкат, когато са болни.

47% от мъжете не говорят за проблеми

Колко често се събирате с приятелки, за да обсъдите проблемите си? Колко често планирате събиране на "по чаша вино", което се превръща в последствие в "коктейлна забава"? Често. Но какво става, ако искате да чуете нещо от вашия любим, свързано с чувствата му? Там навлизате в един опасен терен, свързан с дълги часове на сумтене и мълчание от негова страна. Причината за това не е, че мъжете имат по-малко чувства или ги крият нарочно, а просто, че не им обръщат толкова внимание, а и не обичат да ги разказват. Затова ако искате да измъкнете нещо от милата си половинка, то опитайте се да разпитвате с разбиране, а не с упреци, че "мълчи като риба".33% от мъжете не могат да признават грешките си

"Така беше! Не, не беше така!!" Защо мъжете не са в състояние да признаят грешките си?! Защото мъжката идентичност трябва постоянно да се доказва. Дали ще е в професионална или финансова насока, сексуален потенциал или многознателност, няма значение. Те винаги трябва да са на върха. Така че, признаването на грешки не е в техен стил, защото е свързано с оронване на мъжкия авторитет.

33% от мъжете са разхвърляни

Обувките му лежат пред дивана, якето му - на леглото, а отворената бира се е разляла по махагоновата маса, наследство от баба ви. Позната картинка. Чистотата, редът и естетиката не са качества присъщи на много мъже. Този факт се свързва с различното възпитание на момичетата и момчетата в детството. Докато момичетата винаги трябва да са чисти и прилежно облечени, много често на момчетата им е позволено да са мръсни и да се въргалят по земята.

22% от мъжете пазят грозните си дрехи

Старите кецове, ужасните плетени пуловери и постоянно сините дънки. Независимо дали сте му купили кашмирен пуловер или панталон на "Армани", той пак облича старите си дрехи с думите: "Мила, та те другите са за специални случаи." За мъжете не е толкова важно какви дрехи обличат, важното е те да са удобни.Коментари

Коментар: 2

И какво по-точно означава 'многознателност' и 'постоянно сините дънки'? Много се дразня на неграмотно написани/преведени статии.

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 1

мноооого ниски %за всичко,много ниски!!!


  • 1

Добави коментар