Майки-предприемачи: Мелиса Ланз

149
Майки-предприемачи: Мелиса Ланз

Те успяват да съвместят грижите си за децата с развитието на свой бизнес

Вероятно сте попадали на определението "mompreneurs" или в превод „майки-предприемачи“. Това всъщност са жени, които имат семейства и успяват да съвместят грижите си за децата с развитието на свой бизнес. Често те са блогърки или използват блога си за платформа.

Някои от тях предлагат място за реклама на различни компании, други добавят спонсорски връзки в статиит си, а трети разпространяват свои продукти, като книги, например. Някои майки-предприемачи дори консултират в определени области. Тези жени обикновено развиват бизнеса от дома си, което им оставя достатъчно време, за да си грижат за семействата си.

Тъй като темата ни се стори доста интересна, решихме в няколко поредни материала да ви разкажем историите на различни майки-предприемачи, пише woman.bg. Първата дама, която ще ви представим, се казва Мелиса Ланз.

Тя е основател на сайта The Fresh 20, на 43 години е и е от Лос Анджелис. Мелиса има две деца Алдън на 8 и Елиът на 7.Г-жа Ланз описва любимата част от работата си на майка-предприемач така: „Обожавам свободата да живея живота си според моите предпочитания и гъвкавостта на това да се радвам на живота със семейството си“.

Преди три години Мелиса е работела по 70 часа на седмица, рядко е вечеряла с двете си деца, а храната й се състояла основно от полуфабрикати. Един прекрасен ден тя си казала, че може да организира живота си по-добре.

Вижте как е успяла да превърне живота си в пълноценно общуване с децата и перфектно развит собствен бизнесДобави коментар