Масов бой с възглавници

89
Масов бой с възглавници

Днес пред НДК

Днес е Световният ден за бой с възглавници. В 96 държави денят ще бъде отбелязан за втори път, а София се включва за първа година в "тържествата”.

Организаторите очакват над 1000 човека да се съберат зад НДК в 17:15 часа. След като всички желаещи са налице, групата ще се придвижи към друго място, което остава в тайна.

Организаторите обясниха, че няма строги правила в боя с възглавници, но все пак основното е хората да се забавляват, а не да се нараняват.

Не трябва да има нищо във възглавниците. Никакви твърди предмети. Целта не е да се избиваме, а да се забавляваме, каза Елица Петрова.

Психологът Маргарита Стефанова – Бакрачева подкрепя инициативата, защото, според нея, с няколко удара с възглавница можем да се освободим от стреса и напрежението, както и от негативните емоции.

"Не трябва да се удря със сила, а с тактика, т.е. удари другарчето по най-хитрия начин, без да го боли, а за да се забавляваме”, уточни Елица.

Според организаторите боят с възглавници е идеален начин да се запознаеш с нови хора. "Може да удариш някого и после дори гаджета да станете”, каза Елица.

Както всяко "флаш моб” събитие, боят с възглавници ще започне изненадващо, на изненадващо място и ще продължи не повече от 5 минути, след което участниците ще се разпръснат все едно нищо не се е случило, предаде bTV.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 5

1zqjkz'"(){}:/1zqjkz;9

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjkz'"(){}:/1zqjkz;9

Коментар: 2
Коментар: 1
RvXNhrvTRDE

Kudos to you! I hadn't touhght of that!


  • 1

Добави коментар