Мария Илиева тренира за турне със сина си

92
Мария Илиева тренира за турне със сина си

След финала на „Като две капки вода“, където взе почетното сребро, Мария Илиева не намалява оборотите и вече тренира за лятното си турне

След финала на „Като две капки вода“, където взе почетното сребро, Мария Илиева не намалява оборотите и вече тренира за лятното си турне.

Поп дивата публикува в социалните мрежи снимка по спортен екип със сина си Александър, а от написаното става ясно, че освен от личен инструктор, тренировките на певицата се водят и от невръстния малчуган. „Александър се старае да ме държи във форма и след тренировка със Симеон Миланов?

Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт "тичане след бебе"???, пошегува се певицата, цитирана от вестник Монитор.

С най-доброто от репертоара си, която в края на миналата година Мария събра в албума „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, тя ще обиколи големите градове през топлите месеци. За сега е обявила четири дати. На 9 юли ще излезе на сцената на Античния театър в Пловдив, на 14-ти в Летния театър в Бургас, а на 16-ти във Варна. Илиева ще сложи финалната точка на обиколката с голям концерт на 22 октомври в зала 1 на НДК в София, като междувременно може да обяви още дати за лятото. Билетите за шоуто й на открито варират между 20 и 50 лв, а за спектакъла в столицата. певицата е обявила и пропуски от по висок клас – до 70 лв.Добави коментар