Мария Илиева стана майка за втори път

3213
Мария Илиева стана майка за втори път

Малко след като разбира щастливата новина, че очаква второ дете, Мария изкарва COVID-19

Мария Илиева посрещна на бял свят своето второ дете, пише "Марица". Момиченцето се казва София.

Изпълнителката зарадва феновете си през април, когато сподели снимка на порасналото си коремче в своя Instagram. Тя написа: „С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската криза напук на пандемията! Бъдете здрави и се обичайте!“.

Малко след като разбира щастливата новина, че очаква второ дете, Мария изкарва COVID-19, както споделя самата тя в интервю.

Докато беше бременна изпълнителката успя да създаде напълно самостоятелно песента „Любов“, която записа в домашното си студио, както и да влезе в образа на младата Йорданка Христова в българския сериал „Порталът“.

Певицата вече има син Александър, който е на 3 годинки. Малко преди да роди, Мария сподели в интервю, че подготвят Александър за идването на бебето, а той често прегръща корема ѝ и казва „Много те обичам бебе.“. Изпълнителката пазеше в тайна голяма част от личния си живот и до последно не разкри пола на бебето и как обмисля да се казва.

Добави коментар