Мария Илиева потвърди: Oтглеждам сина си сама

334
Мария Илиева потвърди: Oтглеждам сина си сама

Певицата заяви, че с бащата на детето й са разделени

Една от най-успешните български поп певици, която ще изпрати 2018 и като най-хубавата си година в личен план, защото даде живот на първородния си син Александър, смело заяви, че е самотна майка.

Кадифеният глас сложи точка на спекулациите за семейния си статус, като призна в телевизионен ефир, че е разделена с бащата на детето си Георги Михайлов. Дълго време тя казваше, че двамата просто живеят на различни места, заради работата си, но в предаването „Папараци“ в неделя вечер Мария открито заяви, че има само един мъж в живота си и това е синът й.

„С бащата на детето ми сме разделени“, каза кратко тя. Водещата Венета Райкова пък разкри, че по време на интервюто Илиева е придружавана от сина си, който кротко я чака зад кулисите, съобщава вестник "Монитор".

В духа на откровението певицата хвърли светлина и около скандала с изпълнителя Атанас Колев, който Мария взе под крилото си след X Factor и дори беше готова да му предложи дългосрочен договор с продуцентската й компания Stereo Room. Неотдавна варненският рапър се оплака в социалните мрежи, че Илиева е изтрила всичките му песни от интернет. Оказа се, че това е самата истина, но не цялата.

След като Мария е продуцирала няколко негови парчета, е решила да му предложи договор, но младокът отказал без да се мотивира и започнал да не спазва работни уговорки, което респективно нанесло щети на бизнеса на певицата. Затова тя приела отказа и свалила от интернет всички песни, за които тя е платила и чиито права притежава и може да се разпорежда с тях.

Добави коментар