Марго Роби спазва „диетата на Барби“

73
Марго Роби спазва „диетата на Барби“

Холивудската актриса Марго Роби е главната звезда на филма „Барби“, който ще можем да видим съвсем скоро

Холивудската актриса Марго Роби е главната звезда на филма „Барби“, който ще можем да видим съвсем скоро, а актрисата разкри тайните на диетата си, докато се подготвяла за филма за легендарната кукла. Марго Роби играе най-известната кукла в света, а за да изпълни изискванията на предизвикателна роля, холивудската актриса спазва строга диета, за да поддържа формата си.

Тя говори за "диетата на Барби" в скорошно интервю за British Women Health. И това е наистина интересно, макар и доста предсказуемо. Основният принцип на такава диета: много малко въглехидрати и никакви сладкиши. „Закуската ми обикновено се състои от овесени ядки и шейк за повишаване на имунитета. За обяд ям пилешка салата, а за вечеря пържола от риба тон и сладък картоф. Пия чай през деня, от който съм обсебена откакто живея във Великобритания“, каза Марго.

Звездата призна, че след като се преместила със съпруга си в САЩ, диетата й пострадала – хамбургерите и бирата станали навик. „Храната е много важна за мен. Харесвам бургери и пържени картофи, които поръчвам с половин литър бира. В САЩ любимото ми ястие е двоен хамбургер: идва със сирене от трюфели и глазура от трюфели“, звучи невероятно примамливо и мазно, пише „Грация“.

Освен здравословно хранене за ролята на Барби, Марго провежда високоинтензивни тренировки, със страст към пилатес, посочва БГНЕС. „Винаги се чувствам много по-добре след добро разтягане. Но когато не се подготвям за ролята, предпочитам тренировки, които наистина ми харесват – уроци по танци или тенис с приятели“, споделя красивата блондинка.

Добави коментар