Марая се оплаква от майчинството

79
Марая се оплаква от майчинството

И грижите за близнаците

Повечето жени бързо забравят дискомфорта по време на бременността и болката при раждането. Марая Кери обаче не е от тях.

Певицата не спира да се оплаква публично от това колко тежка е била бременността й. Интересното е, че докато беше бременна, Марая изглеждаше много щастлива и не е мрънкала.

Сега, след раждането на близнаците, 41-годишната певица не спира да разказва, колко й е било тежко и трудно, пише novini.bg.

Марая гостува в неделя на Home Shopping шоу. Докато представя различни продукти, като чанти, бижута и дрехи, Кери не спира да разказва за тежката си бременност и за проблемите след раждането.

„Всички ти казват, че си е заслужавала мъката, а аз им отговарям, че е много лесно на чужд гръб да го казваш! Да носиш близнаци не е никак лесно и тялото ми мина през толкова много промени. Аз бях бременна буквално 47 седмици!”

Марая стана майка за първи път и сега се сблъсква с тежестта на майчинството. Безсънните нощи и грижите за близнаци явно наистина я натоварват в повече. Тя и съпругът й споделиха, че предпочитат да гледат децата си сами и рядко ползват услугите на бавачка.Добави коментар