Мадона се тревожи за дъщеря си

111
Мадона се тревожи за дъщеря си

Не одобрява компанията й

Поп легендата Мадона е сериозно загрижена от компанията, с която излиза 14-годишната й дъщеря Лурдес, съобщават американски медии.

Дъщерята на Мадона е много близка с друга певица и звезда от американско реалити Кели Озбърн. Медиите съобщават, че кралицата на попа не харесва факта, че Кели е по-голяма от дъщеря с повече от 20 години, а начинът й на живот не е пример за подражание.

Кели имаше сериозен проблем с наркотиците. За щастиеq тя успя да преодолее зависимостта си след лечение в специализирана клиника, припомня БГНЕС.

Критиците в последно време забелязаха положителна промяна в нея – Кели отслабна, промени прическата си, стана по-женствена и по някакъв начин напомня на Мадона през 80-те.

Поп кралицата, която стана известна със скандалния си образ, никога не е криела, че е строга с дъщеря си и дори й забранява да гледа телевизия.

Официален представител на Мадона побърза да отхвърли слуховете, че изпълнителката е против дружбата на Кели и Лурдес. Той увери, че звездата има пълно доверие на дъщеря си и я оставя сама да подбира близките си приятели.МДобави коментар