Лято, здравей!

124
Лято, здравей!

Как да влезем във форма за банския?

Лято, море и много слънце. Радост или ужас - за повечето жени лятото е свързано с неприятното изживяване как да се появят на плажа по бански.

Зимата е отминала, но с нея са дошли натрупаните излишни килограми по нас. За ефикасен и бърз резултат може да следвате някои просто съвета, които да ви помогнат да влезете във форма за лятото, посочва woman.bg.

Поставете си малки, реалистични цели

Искате да свалите 5 килограма, но не за една седмица. През първата седмица ще свалите 1, 2, защото така е здравословно и възможно. В третата седмица също ще свалите 2 килограма. В четвъртата седмица вече ще сте набрали скорост и ще се насилите малко повече, но вече ще е по-лесно. Така ще използвате забързания си метаболизъм и свития стомах максимално.

Намерете си съюзници

Ако правите диета сами и никой от приятелите или семейството ви не е във вашето положение или поне не е достатъчно строг и съпричастен, за да ви следи, ще ви е много по-трудно.

Водете си дневник

Звучи глупаво и ненужно, но пробвате ли поне за един ден, ще се убедите в ефикасността му. Да записваш всяка хапка, която сложиш в устата си и после да прегледаш накрая на деня... може да бъде шокиращо. Да разкриеш колко ненужни калории поглъщащ само от лакомия.

Направете упражненията забавни

Седенето във фитнеса може да е много отегчително. Колкото и мотивираща и жива музика да звучи от слушалките, винаги има един момент, в който просто писва. Това лято се запишете на танци, карайте колело или просто играйте волейбол с приятелите си, два пъти седмично.

Наспете се

Това за повечето хора значи 8 часа на нощ. А защо е толкова важно? Проучвания сочат, че прекалено малко сън води до напълняване и задържане на излишни калории. Освен това, учените съветват да намалим престоя пред компютъра и телевизора, защото, в повечето случай, той е придружен от похапване на нещо не много полезно.Коментари

Коментар: 1

banskiat taia godina mai 6te go propusnem


  • 1

Добави коментар