Лора Караджова се гримира с дъщеря си

691
Лора Караджова се гримира с дъщеря си

В грижите за момиченцето активно й помагат майка й Мариана и баща й, фронтмена на „Сигнал“ Данчо Караджов

Арендби дивата Лора Караджова страда от синдрома на скачените съдове с малката си дъщеря Алиса и я води почти навсякъде със себе си – в студио за записи, на разходки, по интервюта. „Тя ме преследва навсякъде за това е по-добре да превърна този процес в нещо забавно, вместо да се ядосвам. Къпем се заедно, сушим си косите, гримираме се“, обясни певицата.

В грижите за момиченцето активно й помагат майка й Мариана и баща й, фронтмена на „Сигнал“ Данчо Караджов. Семейството има апартаменти в Равда и Банско и пътува непрекъснато между двата курорта, когато Лора е натоварена с участия.

Само преди броени дни Караджова пусна новия си сингъл „С мен или да“, в който по традиция се опитва да докара микроинфаркт на мъжката половина от феновете си с топлес визия и оскъден бански, посочва вестник "Монитор".

„Снимахме в Гърция на един малък остров, с режисьора Валери Милев запазихме луксозна къща и два дни хем работихме, хем се пекохме и се веселихме. Песента е със Славея Егбело, с която сме си супер близки. Тя от скоро се занимава с рап, но аз я познавам от 14 години и все сме си говорили, че трябва да запишем нещо свое. Светльо Къслев направи музиката. „С мен или да“ няма нищо общо с така наречените „летни хитове“, излиза от клишето“, разказва Лора. 

Добави коментар