Лесен начин да се отървем от черните точки

62
Лесен начин да се отървем от черните точки

Много добра домашна паста

Трябва да сте благословени от Бога, ако нямате черни точки по лицето. Те са една от най-досадните напасти, която може да нападне лицето ни. За съжаление, са толкова упорити, каквото и да правим или не можем да ги изчистим напълно, или става така, че се появяват обратно със скоростта на светлината.

Е природата си знае работата, трябва да опитате да ги третирате с една много добра домашна паста. Наистина действа и няма да ни излезе много скъпа.

Направете паста от 1 с.л. сол, ½ ч.л. сок от лимон, 1 ч.л. вода. Разбъркайте хубаво, за да се получи паста. Нанесете на измито лице, на местата, където има нужда от почистване. В продължение на няколко минути с масажни движения втривайте пастата в кожата, съветва kulinar.bg.

Вижте още: Най-големите храни-врагове на кожата

Остава да изплакнете лицето си с топла/хладка вода. Съветваме ви да оставите лицето на изсъхне и след това веднага да ги изплакнете със студена вода. Знаете, това действа на порите "шокиращо”, те се свиват и това пречи на вредното влияние на мръсния въздух да ги увреди.

Можете да повтаряте тази процедура за почистване на лицето 1-2 пъти седмично, тъй като е малко по-агресивна, имайки предвид киселината в лимона и ексфолирането с кристалчетата сол.

Добре е също така, докато извършвате процедурата, да избягвате пряка слънчева светлина. Лимоновият сок може да причини слънчево изгаряне, ако влезе в контакт със светлината.Добави коментар