Курникова показа коремче

20
Курникова показа коремче

На Карибите

Десетки знаменитости посрещнаха Нова година на един от най-луксозните острови на Карибите - Сейнт Барт. Сред холивудските звезди и милиардерите бяха и бившата тенисистка Анна Курникова, която бе с приятеля си Енрике Иглесиас.

В последните месеци руската красавица упорито отрича, че е бременна, но на Карибите Курникова показа закръгленото си коремче, съобщи sportal.bg.Енрике и Анна отдъхнаха заедно с роднини на яхта, закотвена недалеч от столицата на острова Густавиа. Бившата тенисистка и певецът се отдават на пълна почивка. По цял ден те плуват, пекат се и се любуват на карибските красоти.

Курникова се разхожда в широки блузи, явно купени от магазин за бъдещи майки. Откакто напусна тв проекта The Biggest Loser, тя избягва публичност и светски мероприятия. В момента двойката си устройва и бъдещ дом, което подсказва, че Анна най-после е решила да подари на Енрике наследник.

Сред звездите, посрещнали Нова година на екзотичния остров, бяха също английската легенда Гари Линекер и съпругата му Даниеле. Бившият модел показа завидна фигура на плажа.Коментари

Коментар: 1

абе те все показдват коремче и накрая се оказва че не са бременни а просто подути


  • 1

Добави коментар